Start >"Nasz Głos" - drugi numer Biuletynu ZW PSL

>"Nasz Głos" - drugi numer Biuletynu ZW PSL

Mieszkańcy województwa lubelskiego!

Przed Wami drugi numer „Naszego Głosu”. Drodzy Czytelnicy mamy nadzieję, że stał się on dla Was źródłem rzetelnej informacji. Tak jak obiecaliśmy, na łamach gazety konsekwentnie będziemy poruszali tematy najbliższe sercu każdego mieszkańca województwa, czyli te dotyczące rodziny, pracy, nauki i rozwoju naszej małej ojczyzny jaką jest województwo lubelskie.

Przed Wami drugi numer „Naszego głosu”. Drodzy Czytelnicy mamy nadzieję, że stał się on dla Was źródłem rzetelnej informacji. Tak jak obiecaliśmy, na łamach gazety konsekwentnie będziemy poruszali tematy najbliższe sercu każdego mieszkańca województwa, czyli te dotyczące rodziny, pracy, nauki i rozwoju naszej małej ojczyzny jaką jest województwo lubelskie.

Drodzy Rolnicy, przyjmijcie wyrazy głębokiego szacunku i podziękowania za Waszą ciężką pracę. Dzięki Wam na naszych stołach nie brakuje chleba.  Wierzę, że wspólnymi siłami zbudujemy polską wieś, która będzie dostatnia, piękna i szczęśliwa. Na koniec chcę Was zaprosić do wspólnego świętowania w czasie Dożynek Wojewódzkich, które w tym roku odbędą się 15 września w Wisznicach.

Szczęść Boże.

NUMER 2